Keuring houtbewerkingsmachines

Uw houtbewerkingsmachines gekeurd?

Stationaire houtbewerkingsmachines dienen periodiek gekeurd te worden op basis van de Europese Richtlijn Arbeidsmiddelen. Deze keuring wordt uitgevoerd aan de hand van inspectielijsten die per type machine alle specifieke veiligheidsaspecten van de machine behandelen. In tegenstelling tot een NEN-3140 keuring die alleen elektrische laagspanning behandelt, gaat een keuring volgens de Richtlijn Arbeidsmiddelen over alle veiligheidsaspecten van de machine, zowel de elektrische als de mechanische.

Teygeler Machinehandel voert deze keuringen al voor vele klanten uit. Vaak in
combinatie met het onderhoud aan de machines op basis van een vast onderhoudscontract. Op deze manier worden de werkzaamheden uitgevoerd in een vooraf vastgestelde periode en vindt berekening plaats op basis van een vastgesteld tarief.

Teygeler = machines en meer

Naast het keuren en onderhouden van houtbewerkingsmachines kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor alle soorten nieuwe- en gebruikte houtbewerkingsmachines, afzuiginstallaties, brikettenpersen en handgereedschappen. Met alleen de levering van machines houdt het bij ons niet op. Teygeler Machinehandel staat garant voor een degelijk advies en een no-nonsense nazorg.

Naast formaatzaagmachines kunt u bij ons ook terecht voor alle andere soorten nieuwe- en gebruikte houtbewerkingsmachines, afzuiginstallaties, brikettenpersen, handgereedschappen en keuringen van uw machines.

Neem vandaag nog contact op voor advies en/of een aanbieding of bezoek onze showroom in de Amsterdamse Houthavens. Wij helpen u graag verder.

Keuring houtbewerkingsmachines